bloglovin

lørdag den 23. maj 2015

Rabarber-Marcipan Crumble


Det er Rabarber-tid og jeg er superfan af denne lækre, strikse og alsidige grøntsag.

Her har du alletiders nemme dessert. Jeg bruger min egen hjemmelavede marcipan (sukkerfri selvfølgeligt), som du også kan finde her på min blog.
Hvis du ikke har tid til at lave den selv kan du erstatte den af en anden sukkerfri marcipan, eller en portion Crumble-dej mere.

Rabarber Marcipan Crumble

400 gram rensede rabarber skåret i 1 cm tykke skiver
2-3 spsk sukrin gold
1,5 tsk kanel

1/4 portion (ca. 125 gram) hjemmelavet sukkerfri marcipan 

50 gram blødt smør
50 gram mandelmel (finthakkede mandler)
50 gram kokosmel (revet kokos)
2-3 spsk sukrin gold
1/2 tsk vanilje pulver 

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Rens rabarberne, skær dem i skiver og kom dem i et ildfast fad og vend dem med sukrin og kanel.

Bryd marcipanen i mindre stykker og fordel det jævnt ud over rabarberstykkerne. 

Del smørret i mindre stykker, tilsæt mandelmel, kokosmel, sukrin gold og vaniljepulver og bland det godt med hænderne.

Fordel din Crumbledej over rabarber og marcipan og bag i ovnen i ca. 20 minutter nederst i ovnen.



Server med cremefraiche eller flødeskum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar