bloglovin

mandag den 8. december 2014

Lynhurtig Ratatouille


Ratatouille smager skønt, men tager lang tid at lave ... Dog ikke i denne version:

Lyn-Ratatouille (4 portioner)

1/2 dl oliven olie
50 gram smør
2 fed hvidløg
1 aubergine
1 squash
2 snack peberfrugter
8 store cherrytomater (dem på stilk)
3 tsk tørret timian
2 tsk tørret basilikum 
2 spsk balsamico
1 spsk sukrin gold
Salt
Peber

Smelt smørret og varm olien på en stor slip-let pande. Tilsæt hvidløget (hakket eller presset). Skær auberginen i mundrette tern og kom dem på panden - spred dem ud i et lag og lad dem brune ved høj varme. Vend i ny og næ.
Skær squashen i lignende tern og vende dem med auberginerne. Lad det hele brune mens du skærer snackpeberne i passende stykker og tomaterne i kvarte. Tilsæt disse og vend pandens indhold et par gange. Tilsæt krydderier, eddike, sukrin salt og peber og lad det hele stege hårdt i 5 minutter under periodisk omrøring. Skru ned til middelvarme og lad det simre til skinnet begynder at blive løst på tomaterne.

Her serveret med koldmarineret oksesteg og gratinerede hvidløgsbønner.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar