bloglovin

lørdag den 6. september 2014

Hytteost Pandekager med bærskum


Der er ikke noget nyt i denne opskrift. Alle LCHF'ere kender den... Verdens nemmeste at lave. Alsidig: morgenmad, brunch, snack, mellemmåltid eller erstatning for blinis hvis du undlader at bruge vanilje pulver og sukrin.
Her er mit bud på en standard opskrift til 1 person. Du ganger bare op! Skal retten serveres som tilbehør til en brunch er der ikke behov for så mange...
Pandekagerne er egnet til køl, frys og genopvarmning.

Standard opskrift til 1 person:

100 g hytteost 4%
2 æg (str M/L)
1 tsk sukrin gold
1/4 tsk vaniljepulver
Revet skal fra en kvart citron (eller en halv lime)
10 g smelter smør
1 spsk fiberhusk

Blend alle ingredienserne til en ensartet masse. Varm en slip-let pande op (gerne en blinis pande) og steg pandekagerne.
Server med creme fraiche 38% rørt med vaniljepulver eller bærskum (se opskrift nedenfor)


Bærskum (2 personer)

2 spsk frosne bær
1 tsk sukrin gold
1 dl piskefløde

Tø bærene op i microbølgeovnen og lad den koge lidt op. Rør sukrinen i og lad det ståbis køle af mens du tilbereder pandekagerne. 
Pisk flødeskummen og vend bærerne i med en dejskaber.

Hvis du har friske bær kan du komme dem direkte på pandekagerne, mens de steger og servere en klat helt almindelig flødeskum til.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar